Boven Het Maaiveld

Iedere week kun je kijken naar de BVNL-podcast ‘Boven het Maaiveld’, op YouTube. Wybren van Haga en politicoloog en Libertariër Yernaz Ramautarsing bespreken wekelijks het nieuws, becommentariëren het reilen en zeilen in politiek Den Haag en gaan met elkaar in gesprek over wat er speelt in de samenleving. Daarbij belichten zij vaak onderwerpen en visies die door de reguliere media en de politiek vakkundig worden omzeild en genegeerd. In het Boven het Maaiveld hoor je het enige echte klassiek-liberale geluid in Nederland, met gezond verstand, hart voor ondernemers en de nodige humor. Helaas viert censuur hoogtij en worden onze uitzendingen actief onderdrukt op YouTube. Daarom willen wij je vragen je te abonneren op ons kanaal en Boven het Maaiveld te liken en te delen. Hoe meer views, likes en shares, hoe meer ons geluid verspreid wordt en hoe moeilijker het wordt om dat te onderdrukken. Hetzelfde geldt voor onze andere kanalen op X, Instagram en Facebook. Volg ons, blijf op de hoogte van alles wat BVNL doet en help mee onze boodschap te verspreiden!

En ben jij een ondernemer, dan kun je ook adverteren in Boven het Maaiveld! We vinden het belangrijk dat de mensen die Nederland draaiende houden, die mooie producten maken en goede diensten leveren, de ruimte, aandacht en waardering krijgen die zij verdienen. BVNL is dé ondernemerspartij bij uitstek en wil deze hardwerkende mensen graag een platform bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via media@bvnl.nl. Wij slaan graag de ondernemende handen ineen!

Adverteren?

Ben jij een ondernemer, dan kun je ook adverteren in Boven het Maaiveld! We vinden het belangrijk dat de mensen die Nederland draaiende houden, die mooie producten maken en goede diensten leveren, de ruimte, aandacht en waardering krijgen die zij verdienen. BVNL is dé ondernemerspartij bij uitstek en wil deze hardwerkende mensen graag een platform bieden. Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op via contactformulier. Wij slaan graag de ondernemende handen ineen!

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.