Wybren Van Haga heeft gestemd op Haarlems provinciehuis – BVNL stoomt op, tussen de 1 en 2 zetels

Na eerdere peilingen van Maurice de Hond, stoomt BVNL nu ook op bij I&O. We schommelen daar qua percentages tussen de één a twee zetels”, aldus BVNL-lijsttrekker Wybren van Haga, die erop wijst dat zijn partij met de eigen online campagne via social media miljoenen mensen bereikt.

“Ondanks het feit dat de mainstreammedia ons al de hele campagne nauwelijks aandacht geeft, groeien wij als kool. Met de gordijnbonus erbij worden we vandaag met 2 tot 3 zetels één van de verrassingen van verkiezingen”, aldus Van Haga, die veel lof krijgt over zijn aanhoudende strijd om de verantwoordelijken van het falende coronabeleid voor de rechter te krijgen. Van Haga: “Laat mij vanuit de Kamer de coronarechtszaak voor de geheime OMT-opnames winnen. D66-Minister Kuipers van VWS wil die koste wat het kost geheimhouden. Het ministerie vertraagt, blokkeert en liegt, maar wij geven niet op en zetten juridische stappen!”

Van Haga heeft gestemd bij Haarlems Provinciehuis 
Van Haga heeft vanmorgen, samen met het Haarlemse BVNL-raadslid Joey Rademaker, gestemd bij het Provinciehuis in Haarlem. “Wij staan stabiel op een zetel in de peilingen. Op een goede dag worden dat er vandaag twee tot drie, waarmee we een luis in de pels blijven.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.