Wybren van Haga: dank aan iedereen voor uw steun aan en stem op BVNL

Helaas heeft BVNL bij de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november 2023 geen zetels weten te behalen. Wij betreuren dit ten zeerste, maar willen iedereen die op ons heeft gestemd en ons de afgelopen jaren heeft gesteund enorm bedanken. Wij verlaten de Tweede Kamer. Maar we verdwijnen niet.

Wybren van Haga: “De kiezer heeft gesproken en die stem ging overweldigend naar de PVV. Dit is een historische uitslag voor Geert Wilders, die na jaren van oppositie voeren eindelijk de kans heeft om te gaan regeren. Wij feliciteren Geert van harte met deze overweldigende zege en wensen de PVV veel geluk en wijsheid toe in de komende periode. Er heeft een politieke aardverschuiving plaatsgevonden, die de koers van Nederland ingrijpend kan veranderen. Laten wij hopen dat dat ook echt gebeurt.”

Hoe nu verder
Dat BVNL niet langer vertegenwoordigd zal zijn in de Tweede Kamer betreuren wij, maar we zijn trots op wat wij de afgelopen jaren hebben opgebouwd en bereikt. Dat hadden wij niet kunnen doen zonder de steun van onze 7000 leden, onze donateurs, onze kandidaten en alle mensen in het hele land die ons op allerlei manieren hebben gesteund en zich voor BVNL hebben ingezet. Daarvoor willen wij onze grote dank en waardering uitspreken. Ook de mensen in de gemeenteraden en de Waterschappen die voor BVNL verkozen zijn verdienen alle lof voor hun harde werk en betrokkenheid. Zij zullen zich de komende jaren onverminderd en enthousiast blijven inzetten voor het Belang van Nederland. De afgelopen dagen hebben wij enorm veel steunbetuigingen ontvangen. Dat doet ons goed.

Aan ons Tweede Kamerwerk komt nu een eind, maar BVNL is zeker nog niet klaar. De komende tijd zullen wij ons beraden op de toekomst en hoe wij die gaan vormgeven. Wij hopen dat u ons zult blijven steunen in onze strijd voor vrijheid, verantwoordelijkheid en soevereiniteit. Dat is waar wij voor blijven vechten.
In het belang van Nederland.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.