Val kabinet is een zegen voor Nederland

BVNL-Kamerlid Wybren van Haga reageert verheugd op de val van kabinet Rutte IV.
“De val van dit kabinet is een zegen voor Nederland en dit had al veel eerder moeten gebeuren, want dit kabinet stort Nederland van de ene crisis in de andere crisis”, aldus Van Haga, die hoopt dat met de val van Rutte & Co. het gezond verstand weer zal terugkeren in het land.

Wybren Van Haga: “Nu op BVNL stemmen, de enige rechtse partij met echte oplossingen!”

BVNL is in ieder geval klaar voor nieuwe verkiezingen. “Wij zijn een oplossingenpartij. Brusselse dictaten, zoals het stikstofdossier, gaan direct de prullenbak in. We gaan de asielcrisis te lijf met een asielstop, het opzeggen van het vluchtelingenverdrag en opvang in de regio. We jagen de woningbouw aan, zorgen voor lagere lasten, een betaalbare energierekening in een energiesoeverein Nederland en wij vechten voor een Nederland waar onze jongeren een toekomst hebben en onze senioren een menswaardige oude dag, met een goed pensioen.”

Van Haga: “Bovendien gaat werken weer lonen, succes krijgt weer applaus en ambitie wordt weer een deugd. Ondernemers worden weer gewaardeerd en we schaffen de erf- en schenkbelasting af. Weg met de achterkamertjespolitiek; de overheid moet weer betrouwbaar worden en we gaan een bindend referendum invoeren, zodat de politiek weer terug komt bij de hardwerkende Nederlander.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.