Tweede partijcongres van BVNL op 2 september

Zaterdag 2 september 2023 vindt het tweede partijcongres van BVNL, in samenwerking met het Wetenschappelijk Bureau Da Vinci, plaats. Wij praten je bij over onze partij en wisselen graag met jou van gedachten over de toekomst en de visie van BVNL. Een van de agendapunten is de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november a.s. Je bent van harte uitgenodigd voor dit congres.

Locatie 
Van der Valk Utrecht 
Winthontlaan 4 
3526 KV  UTRECHT 

Parkeren is gratis. Voor reizigers met het openbaar vervoer: vanaf Centraal Station Utrecht kun je onder meer gebruik maken van sneltramlijnen: 20 en 21 en buslijnen: 63, 65, 66, 74 en 77. 

Programma 
De ochtend is gereserveerd voor de Algemene Leden Vergadering, die alleen toegankelijk is voor leden van BVNL. In de middag volgt een uitgebreid middagprogramma. Niet-leden en pers kunnen alleen het middagprogramma bijwonen. 

09:00 Ontvangst met koffie/thee 
10:00 Ledenvergadering (uitsluitend toegankelijk voor leden) 
12:30 – 13:45 Lunchpauze (lunch wordt verzorgd) 
14:00 – 16:30 Middagprogramma (ook voor niet leden en pers) 

De conceptagenda en de verslagen ten behoeve van de Algemene Leden Vergadering vind je hier

Gezien het korte tijdsbestek verzoeken wij je overige agendapunten uiterlijk 8 augustus en vragen voor de rondvraag per e-mail op voorhand en uiterlijk 20 augustus a.s., via congres@bvnl.nl, in te dienen. Deze vragen worden in de vergadering waar mogelijk geclusterd beantwoord. 

Het middagprogramma met diverse sprekers wordt verzorgd door het wetenschappelijk partijbureau Da Vinci. Over de invulling van het middagprogramma informeren wij je op een later tijdstip.  

Toegangsbewijzen
Voor aanwezigheid is aanmelding noodzakelijk. Je kunt je uiterlijk 20 augustus hier aanmelden voor een digitaal toegangsbewijs.

Wij hopen jou op 2 september te zien!

Hartelijke groet, 

Het bestuur van Belang van Nederland, 
Het bestuur van het Wetenschappelijk Bureau Da Vinci

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.