Sieta van Keimpema heeft gestemd in Akkrum (Fryslân) – BVNL stoomt op, in peilingen tussen de 1 en 2 zetels

Na eerdere peilingen van Maurice de Hond, stoomt BVNL nu ook op bij I&O. We schommelen daar qua percentages tussen de één a twee zetels, aldus Van Keimpema, die bij BVNL achter partijleider Wybren van Haga op de tweede plaats staat. Van Keimpema wijst erop dat de partij met de eigen online campagne via social media miljoenen mensen bereikt.

“Ondanks het feit dat de mainstreammedia ons al de hele campagne nauwelijks aandacht geeft, groeien wij als kool. Met de gordijnbonus erbij worden we woensdag met 3 zetels één van de verrassingen van verkiezingen”, aldus Van Keimpema, die met BVNL meer échte aandacht wil voor behoud boeren en platteland. Daarom wil Sieta van Keimpema, voorvrouw van Farmers Defence Force, voor Belang van Nederland de Kamer in.

Geen slaven van Brussel
“Het échte boerengeluid moet eindelijk doorklinken in de Tweede Kamer. Een keihard ‘nee’ tegen Brussel, bij het opleggen van desastreuze en onhaalbare normen en wetten. Een harde ‘nee’ tegen partijen die de leefbaarheid van Nederland vernietigen, zowel op het platteland als in de steden! Een harde ‘nee’ tegen zelfbenoemde ‘klimaatpausen’ die de hardwerkende Nederlanders in armoede storten, met hun angstretoriek over het einde der tijden. En een harde ‘nee’ tegen afkalving van het zelfbeschikkingsrecht van Nederlandse burgers: wij zijn geen slaven van Brussel”, aldus Sieta van Keimpema, die stelt dat Nederland op 15 maart 2023 bij de Provinciale Statenverkiezingen luid en duidelijk heeft aangegeven dat ons land de huidige koers in de politiek afwijst.

“Echter, in de Provinciale akkoorden zien we die stem van het volk onvoldoende terug. Daar regeert nog steeds dezelfde stikstofnonsens en wordt nog steeds in het Nationaal Programma Landelijk Gebied ingezet op het leegvegen van het platteland, via het uitkopen van boeren. Dat moet afgelopen zijn. Onze voedselzekerheid en leefbaarheid moeten gewaarborgd worden. Dat is cruciaal voor de Nederlandse burger!”

Van Keimpema heeft gestemd in Akkrum
Van Keimpema heeft vanmorgen gestemd bij de openbare basisschool Akkrum, in Akkrum (Fryslân). Zij riep daar op om te stemmen voor verandering, voor een toekomst, voor het verlagen van de regeldruk. “Wil je het écht anders? Stem dan BVNL. Wij staan stabiel op een zetel in de peilingen. Met de gordijnbonus daarbij opgeteld, kom ik gewoon in de Tweede Kamer om de belangen van het platteland en de provincie te dienen.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.