MMA-vechter en kickbokser Alistair Cees Overeem verkiesbaar voor Belang van Nederland

MMA-vechter en kickbokser Alistair Cees Overeem staat als lijstduwer op de kandidatenlijst van BVNL voor de Tweede Kamerverkiezingen. “De coronatijd was een zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis, waarin de overheid haar boekje enorm te buiten is gegaan. Ook sportend Nederland werd het bewegen onmogelijk gemaakt.. Overeem wil er alles aan doen om herhaling te voorkomen.

Overeem is voormalig Strikeforce-kampioen in het zwaargewicht en schreef in december 2010 de K-1 World Grand Prix op zijn naam. Hiermee werd hij de enige vechtsporter ooit die wereldkampioen was in zowel het MMA als K-1. In dezelfde maand werd hij tevens de eerste kampioen zwaargewicht bij de MMA-organisatie Dream.

Machtsmisbruik door de overheid
Overeem: “Met mijn lijstduwerschap wil ik Belang van Nederland van harte ondersteunen tijdens de campagne. Wybren van Haga was het enige Kamerlid dat tijdens de coronacrisis zag dat er door de overheid misbruik gemaakt werd van macht. De maatregelen waren niet rechtmatig, niet proportioneel en hadden geen wetenschappelijke basis. Grondrechten werden op grote schaal geschonden. We moeten er alles aan doen om herhaling te voorkomen. Daar kan een grote BVNL-fractie voor zorgen”, aldus Overeem.

BVNL presenteerde afgelopen weekend haar verkiezingsprogramma Nederland Voorop en Vooruit. Wybren van Haga vindt dat het ‘tijd is voor een andere wind’ in ons land. Werken moet weer lonen en de voedselzekerheid en de leefbaarheid in Nederland moeten worden gewaarborgd.

BVNL gaat met het volste vertrouwen de verkiezingen in. De partij gaat uit van zeven Kamerzetels.┬áVan Haga: “BVNL wil een asielstop doorvoeren, hardwerkende Nederlanders belonen, het midden- en kleinbedrijf steunen, onze zwaarbevochten pensioenen overeind houden, gratis OV invoeren, de woningnood oplossen en onze (ouderen)zorg weer op peil brengen. BVNL is de enige partij die bij elke keuze het belang van Nederland voorop zet. Wij brengen Nederland weer in beweging en de economie en versnelling.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.