Meer dan 61.000 handtekeningen voor petitie beter monitoren zedendelinquenten. Topmodel Kim Feenstra gaat voor de 100.000!

Een week na de lancering heeft de petitie ‘Zedendelinquenten beter monitoren’ al meer dan 61.000 handtekeningen. Topmodel Kim Feenstra en BVNL-raadslid Imke Emons zijn de aanjagers van de petitie. Samen met Wybren van Haga willen zij een maatschappelijk debat over de bescherming van de samenleving tegen zedendelinquenten.

“De moord op de 9-jarige Gino door een al eerder veroordeelde zedendelinquent hakt er enorm in en boezemt veel ouders angst in. We horen te vaak dat eerder veroordeelden opnieuw de fout ingaan. Met vreselijke gevolgen, soms met dodelijke afloop”, aldus Feenstra en Emons, die beide zelf moeder zijn. 
 
Wybren van Haga: “Door gebrek aan dadermonitoring zijn er keer op keer nieuwe slachtoffers van zedendelicten te betreuren.” Van Haga, Emons en Feenstra hopen dat hun petitie nog veel vaker wordt getekend en gedeeld. Feenstra: “Dit onderwerp moet op de politieke agenda. Ik ga voor 100.00 handtekeningen of meer.”

Teken hier de petitie.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.