Henk Krol onthutst over verkwanselen ouderengeluid door 50Plus

Henk Krol ziet vandaag met lede ogen aan hoe zijn oude partij 50Plus zichzelf om zeep heeft geholpen. “De chaos bij de ouderenpartij 50Plus is compleet: het congres in Ede is gesloten zonder verkiezingsprogramma en lijsttrekker. Ik sta te popelen om in de Kamer orde op zaken te stellen!”

“Voorzitter Van der Herik is opgestapt en de politie heeft de zaal ontruimd, omdat veiligheid niet meer te waarborgen was. Wat een keiharde klap in het gezicht van die honderdduizenden ouderen die zo hard een stem nodig hebben in de Tweede Kamer”, aldus Krol, die als running mate van Wybren van Haga op de lijst van BVNL staat en zich in zal zetten om het ouderenbelang wel te dienen! 

Krol (73) vreest dat 50Plus na vandaag dood en begraven is. “Maar ik wil ouderen snel weer een stem geven en zal met BVNL onder meer strijden voor hun pensioenen.” Krol is bovendien hét gezicht van de stichting Pensioenvoldoen.nl is. Deze stichting gaat de overheid aansprakelijk stellen voor het niet aanpassen van de pensioenen aan prijsstijgingen tussen 2008 tot en met 2021. “Ruim een kwart miljoen gedupeerden hebben zich gemeld bij onze pensioenstichting en dat is niet meer dan logisch, want zij worden beroofd van het pensioen waar ze na een leven lang hard werken recht op hebben.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.