Hans Smolders verlaat Tweede Kamer, wordt wél lijstduwer BVNL

Smolders: “Belang van Nederland wordt dé verrassing bij de Kamerverkiezingen in november.”

Hans Smolders zal de Tweede Kamer na de verkiezingen van 22 november verlaten. Smolders vecht al jaren tegen longkanker. “Ik heb vier zware longoperaties achter de rug en kom nu nog lucht tekort. Daarom zit het Kamerwerk er niet meer in, maar blijf ik een van de beste Kamerleden, Wybren van Haga, op de achtergrond ondersteunen. Nu en in de toekomst.”

Smolders zit o.a. in de selectiecommissie voor de kandidatenlijst. Belang van Nederland is een jonge partij, maar heeft nu al maar liefst 7000 leden. “Achter onze lijsttrekker, Wybren van Haga, zullen we op korte termijn kandidaten presenteren waarmee BVNL in november dé verrassing van de Kamerverkiezingen zal worden.”

Fortuynisme
Smolders heeft een opvallende politieke en maatschappelijke carrière achter de rug. Ze noemde hem ooit de chauffeur van Pim Fortuyn, maar was eigenlijk zijn vertrouweling. Eerder was Smolders Topsporter ( ijshockey International ) en succesvol ondernemer. Hij was op 6 mei 2002 ook getuige van de moord op Pim Fortuyn en achtervolgde de schutter. Daardoor kon hij samen met de politie Volkert snel overmeesteren. In 2006 startte hij zijn eigen Lijst Smolders Tilburg, waarmee hij in 2018 zelfs de grootste partij werd. Hoewel Smolders na de verkiezingen dus niet meer terugkeert in de Kamer, prijkt zijn naam straks wél op de BVNL-kandidatenlijst, als lijstduwer.

“BVNL is een Fortuynistische partij, die zich op een beschaafde manier tegen de gevestigde politieke orde richt. We staan voor een zeer streng immigratiebeleid, want dit land is overvol. Taboes moeten worden doorbroken en politieke correctheid moet worden gestopt. Wybren werkt keihard en is één van de weinige Kamerleden die realistisch, inhoudelijk en met gezond verstand te werk gaat. Als men wil dat één van de beste Kamerleden blijft, dan moet men toch echt op 22 november BVNL stemmen”, aldus Smolders, die ook stelt dat BVNL pal achter werkend Nederland en de ouderen staat die ons land hebben opgebouwd. “Het is toch van de zotte dat wordt gesteld dat voor onze ouderen geen geld meer is, er zelfs fors bezuinigd gaat worden, terwijl er tientallen miljarden worden opgesoupeerd aan onrealistisch klimaatbeleid en massa-immigratie? Alleen daarom al zal ik vol overtuiging als BVNL-lijstduwer fungeren.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.