FDF-leider Sieta van Keimpema nummer 3 van BVNL voor de Tweede Kamerverkiezingen

BVNL wil meer échte aandacht voor behoud boeren en platteland. Daarom staat Sieta van Keimpema, voorvrouw van Farmers Defence Force straks op nummer 3 op de kandidatenlijst van Belang van Nederland.

Geen slaven van Brussel
“Het échte boerengeluid moet eindelijk doorklinken in de Tweede Kamer. Een keihard ‘nee’ tegen Brussel, bij het opleggen van desastreuze en onhaalbare normen en wetten. Een harde ‘nee’ tegen partijen die de leefbaarheid van Nederland vernietigen, zowel op het platteland als in de steden! Een harde ‘nee’ tegen zelfbenoemde ‘klimaatpausen’ die de hardwerkende Nederlanders in armoede storten, met hun angstretoriek over het einde der tijden. En een harde ‘nee’ tegen afkalving van het zelfbeschikkingsrecht van Nederlandse burgers: wij zijn geen slaven van Brussel”, aldus Sieta van Keimpema, die stelt dat Nederland op 15 maart 2023 bij de Provinciale Statenverkiezingen luid en duidelijk heeft aangegeven dat ons land de huidige koers in de politiek, afwijst.

“Echter, in de Provinciale akkoorden zien we die stem van het volk onvoldoende terug. Daar regeert nog steeds dezelfde stikstofnonsens en wordt nog steeds in het Nationaal Programma Landelijk Gebied ingezet op het leegvegen van het platteland, via het uitkopen van boeren. Dat moet afgelopen zijn. Onze voedselzekerheid en leefbaarheid moeten gewaarborgd worden. Dat is cruciaal voor de Nederlandse burger!”

Met de voorvrouw van Farmers Defence Force komt er een nieuw, inhoudelijk geluid in de Haagse politieke arena. Sieta zal samen met BVNL de bezem door de Haagse burelen halen.

Partijleider en lijsttrekker Wybren van Haga, die eerder Henk Krol aantrok als running mate, is verheugd met Van Keimpema op drie. “Sieta staat haar mannetje en dat is hard nodig om het uitroken van hardwerkende boeren en vissers een halt toe te roepen”, aldus Van Haga, die met de recente aanwinsten rekent op een fors aantal zetels voor BVNL.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.