EP-lijsttrekker Wybren van Haga vanuit Genève: “Nederland moet uit de WHO stappen!”

Van Haga: “Met het Pandemieverdrag kan WHO-baas Tedros toewerken naar een permanente lockdown!”

“De WHO stevent af op een One-Health gezondheidsdictatuur, daarom moet Nederland officieel uit de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) stappen”, vindt BVNL-lijsttrekker voor het Europees Parlement Wybren van Haga. Hij had al kritiek op de corona-aanpak van de organisatie. Maar dat is niet het enige. Het Pandemieverdrag, dat dit weekend getekend had moeten worden door alle 194 lidstaten en ervoor moest zorgen dat de WHO met één druk op de knop een Public Health Emergency of International Concern (PHEIC) kon uitroepen, moet definitief van tafel.

Daags voor de World Health Assembly in het Zwitserse Genève zag de WHO zich genoodzaakt de uitrol van een gezondheidsdictatuur voorlopig te staken. Mensen en organisaties vanuit de hele wereld zitten hen op de hielen. Massaal trokken zij afgelopen week naar Genève, om op te staan tegen de ongekozen, zelfbenoemde wereldverbeteraars, die de wereld niet in een ‘intelligente’, maar in een permanente lockdown willen hebben.

Pijnlijk gelijk
Ook BVNL was afgelopen weekend in Genève om te demonstreren tegen de uitrol van een gezondheidsdictatuur. Van Haga sprak onder andere met de Amerikaanse viroloog en immunoloog Robert Wallace Malone. Van Haga: “Tijdens de coronacrisis trad hij naar voren om te waarschuwen voor de gevolgen van massavaccinatie. Voor het opstaan tegen de coronadictatuur ontving Malone, net als ik, veel kritiek. YouTube, LinkedIn en Twitter blokkeerden zijn accounts herhaaldelijk, zogenaamd vanwege het ‘schenden van de communityrichtlijnen van deze platforms’. Helaas hebben wij, met alle vaccinatieslachtoffers, pijnlijk gelijk gekregen met onze kritiek op het coronabeleid.” BVNL sprak ook met influencer Jim Ferguson. Deze ondernemer vecht al langer tegen de steeds verder oprukkende globalisering. “Om hieraan tegenwicht te bieden in Europees Parlement is het belangrijk dat mensen op 6 juni BVNL gaan stemmen. We moeten onze soevereiniteit terugpakken. Dat kan alleen als we massaal opstaan en gaan stemmen. Doen we dat niet, dan staan we toe dat de gevestigde orde wint.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.