Het eind van het tijdperk Rutte maakt de weg vrij voor echte verandering, vrijheid en soevereiniteit

Het coronakabinet is voor de tweede keer gevallen en dit schijnhuwelijk tussen socialistische liberalen en religieuze Marxisten is gelukkig geëindigd in een scheiding. Hopelijk nu voorgoed.

Wybren Van Haga bij het debat over de val van het kabinet:

‘Onze premier heeft terecht geconcludeerd dat het tijd was om te gaan en de geschiedenis zal oordelen over zijn erfenis. Maar ook van mijn kant een paar persoonlijke woorden.

Ik ben 38 jaar toegewijd lid geweest van de VVD en ik heb Mark leren kennen als een zeer aimabel mens, en een bevlogen en toegewijd politicus. Altijd goedlachs en geïnteresseerd. Ik wil hem dan ook succes wensen met zijn nieuwe baan en hem bedanken voor het grootste politieke cadeau dat ik ooit heb gekregen, namelijk mijn gedwongen vertrek uit de VVD in 2019. Want daarmee gaf je mij mijn politieke vrijheid terug. Mark, dankjewel voor alles!

De val van het kabinet is een zegen voor Nederland. Geen collectivistische maatregelen meer, geen gedwongen vaccinaties, geen schadelijke lockdowns of zinloze avondklokken. Geen catastrofale schoolsluitingen meer, geen angstporno, en geen miljarden meer naar Big Pharma of handige oplichters en politieke vriendjes van ministers. Geen aanval meer op de boeren, de vissers, het MKB en alle andere hardwerkende Nederlanders. Geen miljarden belastinggeld meer naar het klimaat en asielzoekers, terwijl 200.000 Nederlanders naar de Voedselbank moeten. Geen aanval op box 3 pensioenbeleggingen en geen totalitaire controlemaatschappij waarbij de almachtige staat iedere betaling boven de 100 euro controleert. Wat een verademing. Nederland is bevrijd!

Maar wat een politiek spelletje is de val van het kabinet op de eerste dag van het reces. House of Cards pur sang, waarschijnlijk 3 maanden geleden bedacht door een perverse spindokter van de VVD. 

Een klein beetje duiding:

  • De VVD “lijkt” nu opeens een hard asielstandpunt te hebben, terwijl de VVD volledig verantwoordelijk is voor de totale asielchaos in de afgelopen 13 jaar.
  • D66 implodeert, het CDA houdt op te bestaan, Pieter Omtzigt heeft nog geen partij en BBB is nog aan het bouwen.
  • De VVD kan zonder besmette partijleider de verkiezingen in en Mark Rutte kan rustig op sabattical en wachten op de NAVO of de EU, waar ongetwijfeld al een baantje is geregeld. 
  • De campagnekassen van andere partijen zijn leeg en de energiecrisis, de woningcrisis, de stikstofdwaling, de klimaatpsychose, het kannibaliseren op defensie en het opheffen van Nederland kleven niet meer aan de VVD.

Ik geloof niet dat er een Nederlander is die hier nog intrapt.

Maar list en bedrog of niet, BVNL is blij dat er over 4 maanden verkiezingen zijn. Laten we daarna gaan bouwen aan een soeverein Nederland. Waarin werken loont, ambitie een deugd is en succes applaus krijgt. Met lage belastingen, een lage energierekening en vrijheid voor ondernemers. Met betaalbare zorg, een menswaardige oude dag voor onze ouderen en gedegen onderwijs voor onze kinderen. Laten we de erf- en schenkbelasting afschaffen zodat familiebedrijven in leven blijven en niet in handen vallen van Chinese staatsbedrijven of private equity. Laten we stoppen met de Brusselse dictaten en ons niet langer de Europese wet laten voorschrijven. Laten we de pandemiewet terugdraaien en de gezondheidsdictatuur in de kiem smoren. Laten we zo snel mogelijk een parlementaire enquête houden naar het coronaschandaal en de doofpot openen. Laten we in het volgende kabinet competente mensen minister maken, ophouden met de baantjescarrousel en een zakenkabinet installeren met mensen die wél een relevante opleiding en ervaring meebrengen. Laten we grondrechten niet meer inperken en laten we een eind maken aan de doorgeslagen woke-doctrine, met alle onzin van kansenongelijkheid, vermogensongelijkheid, genderfabeltjes, diversiteit, inclusiviteit en de diep racistische insteek van ‘positieve discriminatie’. Laten we na de verkiezingen met een asielstop-coalitie een algehele asielstop invoeren, zodat er weer rust komt op de woningmarkt, in de zorg en in het onderwijs. En laten we de spreidingswet per direct van tafel vegen.

Kortom: laten wij onze vrijheid en ons land weer terugpakken.  

In het belang van Nederland.’

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.