BVNL wil bij Provinciale Staten verkiezingen meedoen in alle provincies

BVNL is de snelst groeiende ledenpartij op dit moment! Daar zijn we ontzettend blij mee en trots op. In maart 2023 zijn de Provinciale Staten verkiezingen. Wij streven ernaar in alle provincies mee te doen. Want het roer moet om. Nederland is er klaar voor. Geïnteresseerden kunnen een motivatie en CV sturen naar campagneteam@bvnl.nl.

“Onze piepjonge partij bestaat amper een jaar, maar het ledenaantal is deze maand al ruim boven de 5.000 uitgekomen. Daarmee zijn we de snelst groeiende ledenpartij en bewijzen wij dat Nederland klaar is met de regenteske kliek, die denkt te kunnen bepalen wat goed voor u is. Met een nieuw, liberaal en vooral vrij geluid gooien wij het roer om. Samen met de inwoners van onze twaalf provincies gaan wij op maat geschreven programma’s samenstellen, waarbij er eindelijk weer geluisterd wordt naar wat de mensen willen. Geen windmolen- en zonneparken, een einde aan de verdozing van het landschap en het wegjagen van hardwerkende boeren. Weg met stikstofbeperkingen die de bouw van broodnodige woningen in de weg staan. En werk maken van een fijnmazig en veilig wegennet,” aldus Wybren van Haga.

De Provinciale Statenverkiezingen hebben behalve een provinciaal ook een nationaal belang. Van Haga: “De nieuw verkozen leden van Provinciale Staten kiezen op 30 mei 2023 de nieuwe Eerste Kamer. En ook daar moet de invloed van de zittende macht doorbroken worden.” Op dit moment heeft BVNL Statenleden in Friesland, Groningen, Noord-Brabant en Gelderland. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar deden wij voor het eerst mee in twintig Nederlandse gemeenten. Daarbij haalden wij in maar liefst veertien gemeenten één of meerdere zetels. Het is overduidelijk: Nederland snakt naar verandering. BVNL gaat er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ons land die krijgt.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.