BVNL stoomt op, bijna 2 zetels laatste peiling I&O

Van Haga: “Met gordijnbonus worden we één van de verrassingen woensdag!”

Na eerdere peilingen van Maurice de Hond, stoomt BVNL nu ook op bij I&O, met 1,1%. “Dit percentage staat gelijk aan nagenoeg 2 zetels”, aldus BVNL-lijsttrekker Wybren van Haga, die erop wijst dat zijn partij met de eigen online campagne via social media miljoenen mensen bereikt.

“Ondanks het feit dat de mainstreammedia ons al de hele campagne nauwelijks aandacht geeft, groeien wij als kool. Met de gordijnbonus erbij worden we woensdag met 2 tot 3 zetels één van de verrassingen van verkiezingen”, aldus Van Haga, die veel lof krijgt over zijn aanhoudende strijd om de verantwoordelijken van het coronabeleid voor de rechter te krijgen. Van Haga: “Laat mij vanuit de Kamer de coronarechtszaak voor de geheime OMT-opnames winnen. D66-Minister Kuipers van VWS wil die koste wat het kost geheim houden. Het ministerie vertraagt, blokkeert en liegt, maar wij geven niet op en zetten juridische stappen!”

BVNL voor een asielstop-coalitie
Van Haga benadrukt dat hij met de te halen twee á 3=drie zetels graag een asielstopcoalitie aan een meerderheid helpt. “Als je wil dat er écht immigratiebeperkende maatregelen komen, dan moet je ophouden met het uitsluiten van partijen.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.