BVNL-Kamerlid Van Haga in film over Nederlands stikstofbeleid 

“We gaan naar een collectivistische samenleving, waarbinnen je rechten ontnomen worden!”

In de film ‘The Dutch Farmers’ struggle’ stelt BVNL-Tweede Kamerlid Wybren van Haga dat we in Nederland van een vrije naar een steeds collectivistischer samenleving verschuiven. Een samenleving waar door ideologisch gestuurde klimaatindoctrinatie geen plaats meer is voor hardwerkende boeren.

“Dat een minister, niet gehinderd door enige kennis, zegt dat stikstof vergif is dat als een laken op ons land ligt, is niet alleen niet waar, het is ook willens en wetens boeren vogelvrij verklaren, omdat er heel veel mensen zijn die nog altijd denken dat wat een minister zegt is waar”, aldus Van Haga, die stelt dat een angstcultuur gecreëerd wordt om hardwerkende boeren van hun grond te verjagen. “Zo kan de massa-immigratie, de grootste aanjager van de woningnood, blijvend worden gefaciliteerd.”

Geen boeren, geen eten
BVNL wil kostbare landbouwgrond beschermen door per direct een adielstop in te voeren. Ook zijn wij van mening dat door bureaucraten gemaakt natuurbeleid en wetgeving hét probleem van Nederland is geworden. 

“Met BVNL gaat het stikstofbeleid direct de prullenbak in. Er worden geen boeren meer uitgekocht. Ook niet zogenaamd vrijwillig door de overheid. Er is geen enkele reden om met belastinggeld landbouwgrond te kopen, om die vervolgens terug te geven aan de natuur”, aldus Van Haga, die stelt dat we Nederlandse boeren moeten koesteren. “Zonder boeren geen eten!” 

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.