BVNL hekelt zware aantijgingen PvdA-raadslid Maarten Wiedemeijer

BVNL-raadslid Joey Rademaker is boos op PvdA-raadslid Maarten Wiedemeijer, die na de laatste peiling van Maurice de Hond oproept om een ‘rechts monsterverbond van haat te stoppen’.

“De Haarlemse PvdA-leider demoniseert en zaait haat”, aldus Rademaker die erop wijst dat de verkiezingen om de inhoud moeten gaan en niet steeds op de persoon gespeeld moeten worden. We weten allemaal tot welk vreselijk einde dat stelselmatige gedemoniseer bij Pim Fortuyn geleid heeft. Ikzelf voel mij in de Haarlemse raad ook niet veilig door het misselijkmakende frame van ‘extreem-rechts’. Laten we daarmee ophouden en de demonstratie als een feest beschouwen, waar we het hardvochtig met elkaar oneens mogen zijn, maar wij we wél respectvol met elkaar omgaan.”

Woensdag stemmen met Van Haga
Rademaker stemt woensdag met BVNL-leider en Haarlemmer Wybren van Haga om 09.30 uur bij het Provinciehuis in Haarlem. “Wij staan stabiel op een zetel in de peilingen. Op een goede dag worden dat er twee tot drie”, aldus Rademaker, die naast zijn raadslidmaatschap de online campagne voor BVNL verzorgt.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.