Zet asielhooligans per direct uit naar het land van herkomst

Tweede Kamerlid Wybren van Haga heeft schoon genoeg van overlastgevende asielzoekers. Qbuzz stopt met lijn 73 volledig terecht drie weken niet op haltes in Ter Apel.

“Het is toch te gek voor woorden dat asielhooligans verantwoordelijk zijn voor een forse verhoging van het aantal incidenten op deze lijn. Deze lui zitten notabene in hun asielprocedure. BVNL roept staatssecretaris Van der Burg opnieuw op om overlastgevende asielzoekers eindelijk per direct uit te zetten naar het land van herkomst. Op amokmakers zitten we niet te wachten.

Vragen van BVNL aan de staatssecretaris inzake het nieuws dat Qbuzz met lijn 73 drie weken niet op haltes in Ter Apel stopt :

1) Vindt u het niet te gek voor woorden dat asielhooligans verantwoordelijk zijn voor een forse verhoging van het aantal incidenten op lijn 73 van Qbuzz en dat de bus tijdelijk niet stopt bij haltes in Ter Apel? 

2) Heeft u ook schoon genoeg van overlastgevende asielzoekers? Zo ja, heeft u de bereidheid om asielhooligans die de wet overtreden en overlast veroorzaken per direct uit te zetten richting het land van herkomst? Graag een gedetailleerd antwoord. 

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.