Petitie tegen EU-migratieplan meer dan 10.000 keer getekend. BVNL wil debat over globale gevolgen migratie

De Arbeidsinspectie stelt dat Nederland moet stoppen met het aantrekken van arbeidsmigranten. BVNL is blij met dit geluid. Wybren van Haga: “Eindelijk steun voor onze oproep om de bevolkingsgroei af te remmen.”

BVNL is onlangs een petitie gestart om de bevolkingsgroei te remmen en het EU-migratieplan te stoppen. Deze is inmiddels al meer dan 10.000 keer getekend. “Het liefst zouden we zien dat de Nederlandse bevolking zich per referendum uitspreekt over bevolkingsgroei ten gevolge van migratie, maar omdat dit democratische middel door de elite om zeep is geholpen, willen we de mensen door middel van onze petitie toch een stem geven.”

Hallucinant voornemen
Bij ongewijzigd beleid zal de Nederlandse bevolking in 2070 uit 22,5 miljoen inwoners  bestaan. Dit zal Nederland ontwrichten. “Ons absorptievermogen is bereikt. We hebben aan alles tekort: huizen, agenten, leraren en zorgpersoneel. We moeten stoppen met die afbraak van onze verzorgingsstaat,” aldus Wybren van Haga. Het EU-migratieplan, waarbij arbeidsmigratie uit landen als Marokko, Tunesië en Egypte wordt bevorderd is wat BVNL betreft dan ook een hallucinant voornemen. “Onze beroepsbevolking heeft meer dan genoeg arbeidspotentieel in de vorm van de werkloze migrant die hier al woont, de werkloze 55-plusser die wel wil, maar geen kans krijgt en de parttimer die meer uren kan werken. Gelukkig ziet de Arbeidsinspectie dat ook.”

Debat
Van Haga zal dinsdag, 10 mei, bij de regeling van werkzaamheden in de Tweede Kamer een debat aanvragen met de staatssecretaris van Justitie en Veiligheid en de minister van Buitenlandse Zaken, over het Global Compact on Migration (GCM) en de inzet en deelname van het Kabinet aan het International Migration Review Forum (IMRF) van 17 t/m 20 mei 2022, te New York.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.