Gekker wordt het niet: EU pleit voor meer legale migratie om illegale migratie tegen te gaan

Om de personeelstekorten in Europa op te lossen wil de Europese Commissie nog meer migranten binnenlaten uit Marokko, Egypte en Tunesië. Ondertussen puilt Nederland al jaren uit van de werkloze migranten. BVNL pleit voor een krachtig anti-migratiebeleid. Dit kan zo niet langer.

Politiek correct
Het is de omgekeerde wereld: volgens de EU zal nog meer legale migratie de illegale migratie tegengaan. Het zou namelijk de sociale en politieke onrust die dat laatste veroorzaakt verminderen. Aperte nonsens natuurlijk, want mensen legaal binnenhalen verandert niets aan de cultuurverschillen en de aanpassingsproblemen die daarmee gepaard gaan. Er komen al jaren grote stromen migranten uit bovengenoemde landen Nederland binnen en de problemen die ons land daarvan ondervindt zijn onmiskenbaar en worden bovendien steeds groter. De deur nog verder openzetten voor nog meer mensen, onder het mom van ‘arbeidsmigratie’ is weinig meer dan het beestje een politiek correcte naam geven. Tenslotte zit ons land al vol met mensen uit deze regionen, die helemaal niets bijdragen op de arbeidsmarkt en Nederland alleen maar heel veel kosten, op heel veel verschillende gebieden. Dus al die verpleegkundigen, loodgieters en transportmedewerkers die we nodig hebben, gaan we buiten Europa niet vinden. Ook niet als we er een legale stempel op drukken.

De koek is op
Er zijn inderdaad mensen nodig in veel sectoren in ons land. Maar het kost een asielzoeker gemiddeld tien jaar om aan het werk te komen. Dat betekent dus dat ons land vol zit met werkloze migranten, die de gaten die we hebben makkelijk zouden kunnen dichtlopen. In plaats daarvan alleen maar extra mensen aantrekken slaat dus helemaal nergens op. Nederland heeft meer dan genoeg potentiële arbeidskrachten, maar dan moeten we wel beleid voeren dat erop gericht is deze mensen ook daadwerkelijk de handen uit de mouwen te laten steken. Daar schort het inmiddels al vele jaren aan. De grote stroom migranten van buiten Europa die Nederland heeft overspoeld zorgt voor een steeds groter wordende druk op ons sociale stelsel. Inmiddels bezwijkt ons land bijna onder die druk en krijgen de Nederlanders zelf nauwelijks meer waar zij recht op hebben. Maar genoeg is genoeg. Onze ruif wordt leeggegeten en zelf blijven we over met de kruimels. De koek is op.

BVNL wil investeren in de kennis, kunde en het potentieel van de mensen die we hier hebben. Legale migranten en echte Europese vluchtelingen moeten zo snel mogelijk opgeleid en aan het werk gezet worden, zodat zij een bijdrage leveren aan ons land. Personen die hier alleen maar komen profiteren van onze privileges moeten weg. Dit onzalige plan van de EU mag geen doorgang vinden, want Nederland – en heel Europa – gaat ten onder aan de vluchtelingenproblematiek. BVNL stelt daarom Kamervragen aan de Staatssecretaris van Justitie over het plan van de Europese Commissie.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.