Doe mee, in het belang van Nederland – word vrijwilliger!

BVNL is op zoek naar mensen die zich samen met ons willen inzetten voor het echte belang van Nederland. Als vrijwilliger help je mee met (verkiezings)campagnes en evenementen, ben je een belangrijk onderdeel van het politieke team en zet je BVNL in jouw eigen omgeving op de kaart. Lijkt jou dat wat? Meld je dan aan als vrijwilliger!

De afgelopen jaren hebben heel veel vrijwilligers BVNL enthousiast en bevlogen gesteund. Zonder onze vrijwilligers was alles wat we de afgelopen jaren hebben gedaan niet mogelijk geweest. Voor deze steun en toewijding zijn wij ontzettend dankbaar. Daarom organiseren wij op zaterdag 30 november, voorafgaand aan de ALV, een speciaal moment voor onze vrijwilligers. Partijleider Wybren van Haga zet hen in het zonnetje en we gaan met elkaar in gesprek over de afgelopen jaren en vooral ook over de toekomst! Ben jij vrijwilliger bij BVNL, meld je dan snel aan voor de bijeenkomst!

En we zijn op zoek naar meer vrijwilligers! Er staat veel op stapel de komende tijd en we zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen. Daar kunnen we hulp bij gebruiken en dus zijn wij op zoek naar jou! Er is van alles te doen: helpen bij het opzetten van een afdeling in jouw gemeente, meedenken over en organiseren van campagnes en evenementen, opzetten van gemeentelijke social media kanalen en webpagina’s, flyeren, posters plakken, fondsen, leden en kandidaten werven en nog veel meer. Heb je zelf ideeën, dan horen we dat ook graag! Wil jij je dus inzetten in het belang van Nederland, word dan BVNL-vrijwilliger! We kijken ernaar uit samen met jou aan de slag te gaan.

Meld je aan als vrijwilliger door een mail te sturen naar vrijwilliger@bvnl.nl. Vermeld daarin je naam, adres en contactgegevens en geef aan wat je zou willen/kunnen doen. Onze vrijwilligerscoördinator neemt dan contact met je op.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.