Algemene Leden Vergadering op 30 november

Op zaterdag 30 november organiseert BVNL een Algemene Leden Vergadering (ALV). Hier worden o.a. de (financiële) jaarstukken van de partij gepresenteerd en zal een wijziging van de samenstelling van het BVNL-bestuur aan de leden worden voorgelegd. Wij nodigen onze leden hierbij van harte uit.

Deze ALV zal in het teken staan van de nieuwe koers van BVNL, in de opmars naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2026. Arjan de Kok en Ennio Senese nemen op deze vergadering afscheid van het bestuur en vier nieuwe bestuursleden zullen worden voorgedragen, waarna er door de leden over het nieuwe bestuur zal worden gestemd. Arjan de Kok zal zich na zijn aftreden als bestuurder volledig gaan richten op zijn taken als directeur van het wetenschappelijk-, en trainingsinstituut Da Vinci. Ook worden het jaarverslag en de jaarrekening voor akkoord voorgelegd aan de leden.

BVNL is op dit moment al hard bezig met de voorbereidingen voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2026. Tijdens de ALV zal partijleider Wybren van Haga de nieuwe koers van BVNL presenteren en het een en ander vertellen over de organisatie en de strategie voor deze verkiezingen. Voorafgaand aan de ALV organiseren wij een seminar rondom de gemeenteraadsverkiezingen, voor leden die mogelijk geïnteresseerd zijn om zich kandidaat te stellen als gemeenteraadslid namens BVNL in hun gemeente. De toegang voor dit seminar is gratis.|

Meld je hier aan voor de Algemene Leden Vergadering. 

LET OP: voor het gemeenteraads-seminar moet je je apart aanmelden.
Meld je hier aan.

Binnenkort worden ook de relevante stukken tbv deze vergadering ter inzage op de BVNL-website gepubliceerd. Leden kunnen vragen aan het bestuur indienen via info@bvnl.nl.

We sluiten de dag af met een gezellige borrel.

Wanneer: zaterdag 30 november.
Hoe laat: 13.00 – 14.45 uur seminar gemeenteraadsverkiezingen.
15.00 – 17.00 uur ALV.
17.00 – 18.00 uur borrel.
Waar: Reinalda Venue, Reinaldapad 10, 2033 SX, Haarlem.

LET OP: zowel voor het bijwonen van de ALV, als voor het seminar de gemeenteraad, moet je lid zijn van BVNL. Dit wordt aan de deur gecontroleerd.

Wij hopen je te zien op zaterdag 30 november!

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.