Flevoland

Op 15 maart 2023 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Ook in Flevoland doet BVNL mee aan de verkiezingen. Wij willen een aantal zaken écht gaan veranderen.

NIEUWS

BVNL-lijsttrekker Harry Wijnschenk: “CDA-roof op belastinggeld moet stoppen.”

Harry Wijnschenk, BVNL-lijsttrekker voor Flevoland, maakt zich grote zorgen over de manier waarop CDA-gedeputeerde Jan-Nico Appelman met belastinggeld omgaat.

BVNL-lijsttrekker Harry Wijnschenk looft beloning uit voor tip naar kattenbeul Lelystad

BVNL-lijsttrekker Flevoland Harry Wijnschenk betaalt uit eigen zak een beloning van 500 euro voor de tip die leidt naar de kattenbeul van Lelystad.

BVNL Flevoland wil moratorium op bouw nieuwe windmolens

De nationale normen voor windturbines op land zijn buiten werking, omdat de Raad van State heeft vastgesteld dat de wetenschappelijke onderbouwing daarvoor ontbreekt. Een aantal provincies en gemeenten verpakken deze nationale normen als lokale normen, om alsnog door te gaan onder de oude rijksnormen en rekensystematiek, zonder wetenschappelijke onderbouwing.

BVNL-lijsttrekker Flevoland eist boete voor minister Weerwind die burgemeestersauto gebruikte voor privéritten

Almeerder Harry Wijnschenk, lijsttrekker voor BVNL-Flevoland bij de Provinciale Statenverkiezingen, wil dat minister Franc Weerwind (Rechtsbescherming) zijn teveel gedeclareerde privéritjes in zijn tijd als burgemeester van Almere tot op de laatste cent terugbetaalt aan de gemeente.

Levensgevaarlijke situatie en ravage door geknakte windmolen. BVNL stelt Kamervragen

Aan de Nekkeveldweg in Zeewolde is de bovenkant van een windmolen, inclusief de rotor, vernield. Volgens een woordvoerder van Veiligheidsregio Flevoland en Gooi en Vechtstreek lijkt het er sterk op dat de harde wind ter plaatse de molen heeft doen knakken.

Tweede Kamer verwerpt motie voor snelle opening Lelystad Airport

Een meerderheid van de Tweede Kamer heeft een BVNL-motie om Lelystad Airport snel te openen verworpen. Wat BVNL betreft is dit onbegrijpelijke kapitaalvernietiging.

ONZE MENSEN

Harry Wijnschenk

1

Martin Claus

Hans Wortel

Birgit Seifert

1

Mark Hastman

Elisabeth Klut

Yvonne Spigt

1

Beau de Jong

René Jongejans

H. van Driest

1

Beau de Jong

René Jongejans

VOORDELEN LIDMAATSCHAP

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen. Om onze standpunten te bereiken hebben wij jouw steun nodig. Samen kunnen we échte verandering afdwingen.

GRATIS naar exclusieve BVNL-events

Vergroot jouw netwerk

Maak kennis met BVNL-politici

Oefen invloed uit binnen de partij

Meld je aan als kandidaat-politicus

word lid van bvnl

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.