Bekende Twitteraar Hans van Tellingen lijstduwer in Noord-Holland

Geograaf Hans van Tellingen, wiens blog over 16 feiten die de media niet melden over COVID-19 eind vorig jaar nog viraal ging, is lijstduwer voor BVNL Noord-Holland.

Partij voor ondernemers
Van Tellingen is drs. in de sociale geografie en auteur van honderden veel gelezen blogs en veel verkochte boeken (onder andere ‘Waarom Stenen Winkels Winnen’), over retail en vastgoed. De ondernemer was tot voor kort nog lid van de VVD, die voor Van Tellingen niet meer herkenbaar is als ondernemerspartij. Hij is blij dat er met Belang van Nederland wél weer een partij is voor ondernemers.

“Ik ga mijn kennis over onder meer retail en vastgoed inzetten om deze nieuwe partij verder te helpen”, aldus Van Tellingen, die vindt dat er meer oog moet komen voor hardwerkende ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf. Van Tellingen is ook lid van het bestuur van BVNL.

Kritische kijk
BVNL-voorman Wybren van Haga, ook verkiesbaar op de kandidatenlijst van BVNL Noord-Holland op plek drie, is blij met de komst van Van Tellingen “Hans is iemand die een kritische blik op de zaken heeft. Zijn blog over de media die de feiten rondom COVID-19 niet melden, sloeg daarom ook in als een bom.” Van Haga wijst ook op de onderbouwde kritiek die Van Tellingen heeft op het klimaatbeleid, waarbij het IPCC niet doet aan feiten, maar aan voorspellingen die niet uitkomen. “Op provinciaal niveau houdt dat o.a. in dat we windmolens op land gaan weren en dat zonnepanelen op daken horen, in plaats van in de wei.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.