Hans van Tellingen sluit zich aan bij Belang van Nederland

De geograaf Hans van Tellingen, wiens blog over 16 feiten die de media niet melden over COVID-19 eind vorige maand nog viraal ging, sluit zich aan bij Belang van Nederland. 

Van Tellingen is drs. in de sociale geografie en is auteur van honderden veel gelezen blogs en veel verkochte boeken (onder andere ‘Waarom Stenen Winkels Winnen’) over retail en vastgoed en is als landelijk bekend ondernemer, befaamd spreker op congressen en bekend Twitteraar tot voor kort nog lid geweest van de VVD, die voor Van Tellingen niet meer herkenbaar is als ondernemerspartij.

Van Tellingen is blij dat er met Belang van Nederland wél weer een partij is voor ondernemers. “Ik ga mijn kennis op onder meer retail en vastgoed inzetten om deze nieuwe partij verder te helpen”, aldus Van Tellingen, die vorig jaar najaar een blog schreef waarom hij pleit voor de klassiek-liberale waarden. 

Kritische blik 

Belang van Nederland voorman Wybren van Haga is blij met de komst van Van Tellingen. “Hans is iemand die een kritische blik op de zaken heeft. Zijn blog over de media die de feiten rondom COVID-19 niet melden, sloeg daarom ook in als een bom,” aldus Wybren van Haga, die ook wijst op de onderbouwde kritiek die Van Tellingen heeft op het klimaatbeleid, waarin het IPCC niet doet aan feiten, maar aan voorspellingen die niet uitkomen. Ook is Van Tellingen uiterst kritisch op het opgeven van democratische en liberale waarden door de huidige bewindvoerders. Door de spoedwet is er vrijwel absolute macht zonder controle door het parlement. 

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.