Hans van Tellingen verlaat bestuur van BVNL

Retailexpert, ondernemer, auteur en bekend Twitteraar Hans van Tellingen verlaat het bestuur van BVNL. Van Tellingen wil de mogelijkheid hebben om zich bij de volgende Tweede Kamerverkiezingen verkiesbaar te stellen voor BVNL. Een functie als bestuurslid is niet met deze kandidatuur te verenigen en dus neemt Van Tellingen afscheid van het bestuur.

Hans van Tellingen is BVNL’er van het eerste uur. Hij sprak zich, onder andere, vanaf het begin van de coronacrisis scherp, maar onderbouwd uit tegen de maatregelen van het kabinet, waarmee hij aanzienlijke bekendheid verwierf op sociale media. Na de oprichting van BVNL sloot hij zich vrijwel direct aan bij de partij. Later nam hij ook zitting in het bestuur en hielp hij de partij opbouwen. Anderhalf jaar na de oprichting telt BVNL al bijna 7000 leden. Van Tellingen is trots op wat de partij in korte tijd al heeft bereikt en heeft daar met veel plezier en bevlogenheid aan bijgedragen. Nu geeft hij zijn bestuurszetel op voor een plek op de toekomstige Tweede Kamerlijst.

“Natuurlijk vind ik het jammer om het bestuur van onze mooie partij te verlaten”, aldus Van Tellingen. “Maar ik wil mij in de toekomst graag directer inzetten voor onze achterban en de visie van BVNL actief omzetten in beleid. Daarom stel ik mij hoogstwaarschijnlijk straks verkiesbaar voor BVNL voor de Tweede Kamer. Dat kan alleen als ik mij terugtrek uit het bestuur. Die twee rollen kunnen tenslotte niet naast elkaar bestaan. Ik heb de afgelopen anderhalf jaar met veel plezier bijgedragen de vorming van onze partij. Het is nu tijd om plaats te maken voor iemand anders.”

Van Tellingen verlaat het bestuur van BVNL per direct en blijft als adviseur intensief betrokken bij de partij.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.