Solidair met Nederland: ook BVNL draait de vlag om

Nederland is een land in crisis. Niet alleen de boeren, maar het hele Nederlandse volk wordt in bestaanszekerheid bedreigd door het desastreuze beleid van dit kabinet. De afgelopen weken hebben de boeren van zich laten horen en steeds meer mensen sluiten zich aan om de groeiende onvrede in de samenleving te uiten. Maar Den Haag weigert te luisteren. Om onze solidariteit met het Nederlandse volk te tonen en in navolging van de boerenactie door de Nederlandse vlag omgekeerd te hangen, draaien wij ons partijlogo om. Genoeg is genoeg.

Genoeg is genoeg
De boeren van Nederland volharden in hun strijd tegen het rampzalige stikstofbeleid van het kabinet. De vernietigende reductieplannen zijn een schandvlek en niet in het belang van Nederland. Ondertussen kunnen steeds meer huishoudens de rekeningen niet meer betalen, dreigen we opnieuw een coronawinter vol maatregelen tegemoet te gaan, worden we een oorlog ingerommeld die niet de onze is en vloeit het gemeenschapsgeld weg naar zaken waar de burger helemaal niets voor koopt. Genoeg is genoeg. BVNL staat hand in hand met alle Nederlanders die zich steeds meer ontheemd, niet gezien en niet gehoord voelen.

“Door ons partijlogo om te keren tonen wij onze solidariteit met iedereen die in ons land zwaar te lijden heeft onder het kabinet Rutte/Kaag. Boeren die van hun land gejaagd worden voor een niet-bestaand stikstofprobleem, aanhoudende immigratie, woningnood, de toeslagenaffaire en het verregaande klimaatgedram; de ellende gaat maar door”, aldus Wybren Van Haga. “Energie, voedsel, zorg, huur, alles wordt alleen maar duurder. Mensen redden het niet meer Er moeten zo snel mogelijk nieuwe verkiezingen komen.”

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.