Kandidaat 45 op de lijst

Bas Filippini

Ouderkerk ad Amstel

Waarom ik kandidaat ben:

Ik stem Bvnl omdat onze wetgeving en bestuur weer hersteld moeten worden. Omdat ik voor een professioneel bestuur ga vanuit ondernemerschap en gezond verstand. En geen loze verkiezingsbeloften maar een zaken kabinet en kleine overheid met afrekenbare target. Waarin principes van de rechtstaat en privacy uitgangspunt zijn. We gaan weer dromen, durven en doen!

Biografie

Ik woon in de omgeving van Amsterdam en heb 2 kinderen, een meisje en een jongen. Ik heb na het Stedelijk Gymnasium Economie gestudeerd aan de UvA in Amsterdam met afstudeerrichtingen Internationale Economische betrekkingen, Informatica en Commerciële Beleidsvoering aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na mijn studie ben ik gaan werken bij PTT Telecom, als laatste als Marketing Manager Call Centers. In 1997 ben ik voor mezelf begonnen in Training & Opleiding en later in software en callcenters. Momenteel ben ik actief in hotels en vastgoed projectontwikkeling. Naast mijn zakelijke werkzaamheden ben ik actief als transformatiecoach vanuit NLP en Familie Opstellingen.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.