Kandidaat 43 op de lijst

Arjan Brouwer

Enschede

Waarom ik kandidaat ben:

Komt op voor de kiezer in het belang van Nederland, zoals in de naam van de partij al staat

Biografie

Arjan Brouwer is een veelzijdig en gedreven persoon die zijn stempel heeft gedrukt op verschillende domeinen in de regio Enschede. Met een indrukwekkende achtergrond en een actief engagement in diverse maatschappelijke en politieke initiatieven, heeft hij zich bewezen als een betrokken en toegewijd mens.

Arjan Brouwer werkt als technisch adviseur bij Pipelife Nederland B.V. in juni 2023, In deze rol heeft hij zijn expertise in technische en commerciële aspecten ingezet om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Naast zijn betrokkenheid bij Pipelife Nederland B.V. is Arjan ook actief als projectmanager a.i. bij Vebego Groen sinds mei 2023.

Een ander opvallend aspect van Arjan's carrière is zijn langdurige betrokkenheid bij LSO adviseurs in duurzaamheid en klimaatadaptatie, waar hij al sinds juni 2016 werkt. Als adviseur en projectmanager heeft hij een belangrijke rol gespeeld in het bevorderen van duurzaamheid en klimaatadaptatie in Enschede en de omliggende gebieden.
Naast zijn professionele prestaties is Arjan Brouwer ook een deskundige in Koreaanse zelfverdediging.

Als instructeur bij de Korean Martialart Academy Twente sinds juni 2014, heeft hij zijn passie voor zelfverdediging gedeeld en anderen getraind in deze discipline.
Maar Arjan's betrokkenheid gaat verder dan alleen zijn professionele en sportieve bezigheden. Hij heeft zich toegewijd aan maatschappelijke en culturele initiatieven. Als voorzitter van Stichting Vrienden van Multiple Voices, heeft hij een belangrijke bijdrage geleverd aan dit goede doel van oktober 2014 tot januari 2018.

Daarnaast is hij ook de oprichter en voorzitter van Jidokwan Nederland sinds januari 2017.
In de politieke arena heeft Arjan Brouwer zijn stempel gedrukt als mede-oprichter en voorzitter van het Democratisch Platform Enschede sinds december 2017. Hij heeft actief bijgedragen aan politieke initiatieven in de regio.Niet alleen heeft Arjan zijn tijd en energie gestoken in professionele, sportieve, en maatschappelijke initiatieven, maar hij heeft ook vrijwilligerswerk gedaan voor Speeltuin het Varvik, waar hij verschillende activiteiten heeft ondersteund en zelfs diende als voorzitter.

Arjan Brouwer is een sterke kandidaat voor BVNL vanwege zijn veelzijdigheid, gedrevenheid en zijn aantoonbare betrokkenheid bij diverse maatschappelijke en politieke initiatieven, evenals zijn professionele expertise in technische en commerciële aspecten, in het belang van Nederland.ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.