Kandidaat 42 op de lijst

Frederike Thiessens

Apeldoorn

Waarom ik kandidaat ben:

Geen erfbelasting meer! Laten we opnieuw de regie hebben over onze financiën en onze toekomst. Hard werken verdient beloning, geen bestraffing.

Biografie

Frederike Thiessens, een naam die synoniem staat voor ondernemerschap en positiviteit, heeft gedurende maar liefst 20 jaar als ondernemer haar stempel gedrukt. Geboren met een natuurlijke dosis optimisme en gedrevenheid, is zij altijd vastbesloten geweest om haar inzet te tonen voor zowel ondernemers als burgers.

Thiessens' ondernemersreis begon twee decennia geleden, en sindsdien heeft zij zichzelf bewezen als een onvermoeibare strijder voor de waarden en rechten die onze hardwerkende voorouders hebben nagestreefd.

Zij heeft nooit toegestaan dat deze waarden worden verkwanseld door de huidige zittende macht in Nederland. Haar vastberadenheid om het beste voor Nederland te bereiken, heeft haar geleid naar een pad van politiek activisme en betrokkenheid bij de samenleving.

Nederland staat bekend om zijn lange geschiedenis in de koffiehandel, ondanks het feit dat koffiebonen hier nooit zullen groeien. Deze koffie-industrie heeft zijn wortels in de VOC-tijd, toen de eerste koffie uit het Verre Oosten werd geïntroduceerd.

Tegenwoordig speelt Nederland een prominente rol in de Europese koffiewereld, mede dankzij de haven van Rotterdam, die een belangrijke doorvoerhaven is voor koffie naar Europa.
Een opvallende figuur in deze branche is Frederike Thiessens, die een essentiële rol speelde en jarenlang een connaisseur was in deze sector.

Een van de meest opvallende aspecten van Thiessens' persoonlijkheid is haar grenzeloze trots op Nederland. Zij gelooft in de kracht van dit land en wil ervoor zorgen dat iedere burger weer trots kan zijn op Nederland. Haar visie voor een veilig, groen en schoon Nederland weerspiegelt haar diepe betrokkenheid bij ons land en haar verlangen naar een betere toekomst voor iedereen.

Kortom, Frederike Thiessens is niet zomaar een kandidaat, maar een toegewijde ondernemer en voorvechter van positieve verandering in Nederland, in het belang van Nederland.ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.