Kandidaat 39 op de lijst

Marco Beverloo

Nederhemert

Waarom ik kandidaat ben:

Omdat ik in een vrij land wil leven met een kleine overheid waar werken loont.

Biograļ¬e

"Marco Beverloo: Een Leven Gewijd aan Dienstbaarheid en Verantwoordelijkheid.

Marco Beverloo, geboren in het schilderachtige Utrecht en opgegroeid in het gezellige Culemborg, is een man wiens leven wordt gekenmerkt door een diepgewortelde toewijding aan zijn familie, gemeenschap en idealen. Als oudste zoon in een hecht gezin deelt hij zijn reis met een jongere broer en zus, waardoor hij al vroeg het belang van verbondenheid leerde waarderen.

In 2008 nam Marco een beslissing die zijn leven zou veranderen: hij vestigde zich in de schilderachtige Bommelerwaard. Sinds 2018 noemt hij het charmante Nederhemert zijn thuis, waar hij zijn dagen deelt met zijn drie prachtige kinderen, Vince, Matz en Senn, en zijn liefdevolle partner Ilse. Als trotse vader en partner vindt hij vreugde in het gezinsleven en beseft hij de waarde van samen zijn.

De interesses van Marco spreiden zich uit als een kleurrijk palet. Hij is een fervent luisteraar van podcasts, een enthousiaste fietser, en een reisliefhebber die graag nieuwe horizonten verkent. Zijn passie voor politiek weerspiegelt zijn diepgewortelde overtuiging in klassiek liberalisme - een visie op een kleinere, dienende overheid die de individuele vrijheid en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel draagt. Hij is ervan overtuigd dat het bouwen van bruggen tussen burgers, boeren, bedrijven en de overheid van essentieel belang is voor het welzijn van Nederland.

De agrarische wortels van Marco reiken diep, als kleinzoon van een melkveehouder. Hij heeft van jongs af aan geleerd hoe cruciaal deze sector is voor onze samenleving. Tijdens zijn tienerjaren bracht hij vaak tijd door op de boerderij, waar hij leerde hoe zorgvuldig om te gaan met water, natuur, dieren en gewassen. Deze lessen hebben hem een diepgewortelde waardering gegeven voor de delicate balans tussen mens en milieu.

In 1995 onderging Marco een onvergetelijke ervaring toen hij een week lang moest vluchten voor het oprukkende hoge water. Deze gebeurtenis versterkte zijn begrip van de kracht van de natuur en de veerkracht van de mens.
Marco's toewijding aan de samenleving gaat verder dan persoonlijke ervaringen. Als betrokken BVNLer draagt hij bij aan zijn gemeente Zaltbommel. Hij is vastbesloten om een positief verschil te maken door zijn kennis en inzet ten dienste te stellen van anderen.

Daarnaast heeft Marco zijn eigen onderneming in glas- en gevelreiniging opgebouwd, waar hij laat zien dat ondernemerschap en toewijding hand in hand gaan.

Marco Beverloo is niet alleen een man van woorden, maar vooral van daden. Zijn leven staat in het teken van verantwoordelijkheid, dienstbaarheid en de voortdurende zoektocht naar een evenwichtige samenleving waarin individuele vrijheid en gemeenschappelijk welzijn hand in hand gaan. Met een vastberaden blik op de toekomst zal Marco ongetwijfeld blijven bijdragen aan een beter Nederland en een betere wereld voor iedereen in het belang van Nederland. "ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.