Kandidaat 36 op de lijst

Onno Laarhoven

Oegstgeest

Waarom ik kandidaat ben:

Omdat ik wil dat mijn zoon en zijn leeftijdgenoten in net zo’n mooi en vrij Nederland kunnen leven als waarin ik heb mogen leven.

Nederland is een prachtig land, met een rijke historie en vrijheden waar mensen in de vorige eeuw voor gestreden hebben. Het is onwerkelijk dat momenteel veel van onze verworven vrijheden onder druk staan. De uitdijende overheid bedelft burgers en ondernemers echter onder regelgeving en almaar stijgende belastingdruk en bepaalt tot achter de voordeur hoe wij ons leven moeten inrichten.

Het is daarom de hoogste tijd dat BVNL de enige écht liberale partij pal staat voor de vrijheid van inwoners van Nederland. Voor een vrij en optimistisch Nederland met ruimte om te ondernemen (en dus innoveren), minder overheid, zorg voor mensen die dat nodig hebben en de vrijheid om te kunnen doen wat jij denkt dat goed voor je is.

Biografie

Onno Laarhoven (1967) groeide op in Den Haag en studeerde rechten aan de Universiteit Leiden. Na zijn studie heeft hij commerciële functies vervuld in Saoedi-Arabië, Qatar en Duitsland waarna hij zich als ondernemer weer in Nederland vestigde.

Naast ondernemer in marketing en watersport is Laarhoven ook jarenlang maatschappelijk actief geweest. Zo was hij onder andere voorzitter van de brancheorganisatie voor de tentoonstellingsdienstverlening, voorzitter van de Kamer van Koophandel Leiden, bestuurslid van VNO-NCW Rijnland en bestuurslid van de HISWA.

Laarhoven had nooit de ambitie om de politiek in te gaan, maar voelt zich nu genoodzaakt zich sterk te maken voor de normen en waarden waarmee hij is opgegroeid. Dat doet hij met BVNL als raadslid in de gemeente Oegstgeest en als kandidaat voor de Tweede Kamer.ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.