Kandidaat 35 op de lijst

Maikel De Bekker

Bergen op Zoom

Waarom ik kandidaat ben:

Maikel de Bekker is (1982) geboren en getogen in Halsteren en nu woonachtig met zijn vrouw en dochtertje in Bergen op Zoom. In het dagelijks leven werkt hij als Financial Controller. Toen Maikel met de gemeente en het gemeentebestuur Bergen op Zoom te maken kreeg in verband met een bestemmingsplan heeft hij besloten de politiek in te gaan.

De grootste reden voor dit besluit was dat Maikel merkte dat er niet wordt geluisterd naar de burger die wel met oplossingen of voorstellen komen. Maikel heeft gekozen voor BVNL bijvoorbeeld op het contraproductieve klimaatakkoord waar het woord kernenergie als oplossing nul keer in voorkwam.

Biografie

Mijn naam is Maikel de Bekker en al meer dan 16 jaar ben ik werkzaam in een financiële rol voor een Europese engineerings afdeling. Mijn huidige rol is EMEA Capital Center Accounting en Finance Analyst in Bergen op Zoom. Mijn rol hier omvat het beheren van de financiën van onze afdeling en het waarborgen van financiële transparantie.

Maar mijn betrokkenheid reikt verder dan alleen het bedrijfsleven. Sinds maart 2022 dien ik als Raadslid voor de gemeente Bergen op Zoom. Ook was ik van maart 2019 tot maart 2023 Statenlid voor de provincie Noord-Brabant.

Mijn passie voor gemeenschapsdienst bracht me bij de Stichting Gezamenlijke Roparun Teams in Bergen op Zoom. Als oprichter en penningmeester hielp ik fondsen te werven voor de stichting Roparun, met evenementen zoals de Color Your Life Run.

Bovendien was ik van november 2015 tot april 2017 Adviesraadslid bij Samen in de Regio, waarbij ik partners hielp verbinden zonder fondsen uit te wisselen.

Samengevat ben ik niet alleen een professional in de financiële wereld, maar ook iemand die diep betrokken is bij de gemeenschap en streeft naar een samensmelting van bedrijfsleven en maatschappelijke betrokkenheid.

Bekijk mijn website


ONZE MISSIE

BVNL is een economisch rechtse partij die de goede kanten van barmhartig kapitalisme omarmt. BVNL is klassiek liberaal en vecht voor de vrijheid van het individu. BVNL is tevens cultureel conservatief: wij willen ons mooie Nederland en de daarbij behorende unieke Nederlandse tradities en cultuur intact houden.