Belang van Nederland start een jongerenvereniging: Jong BVNL

Jong BVNL biedt een ontmoetingsplek voor jonge, vrije geesten waar klassiek liberale politiek voorop staat. Nederland is toe aan een frisse wind en nieuwe ideeën. Wybren van Haga: “Het is van groot belang dat jongeren hun stem laten weerklinken in de politiek. Het prachtige land waarin jij opgroeit, studeert, start op de arbeids- en woningmarkt, heeft behoefte aan jonge, realistische mensen met gezond verstand. Jongeren hebben immers de toekomst.”

Voorzitter Rebecca Plas: “Nooit meer lockdown.”
Jong BVNL stelt dat de coronamaatregelen het hardst aankwamen bij de jonge generatie. “Nadien heeft deze generatie nog heel wat op hun bordje gekregen. Studeren wordt steeds duurder, de kwaliteit van het onderwijs holt achteruit en door de woningnood kunnen jongeren nauwelijks een huis vinden. En als dat wel zo is, is de huurprijs onbetaalbaar, waardoor velen het ouderlijk huis niet kunnen verlaten. Na jaren wanbeleid is het tijd dat jongeren opstaan en vechten voor ons mooie land”, aldus voorzitter Rebecca Plas (23), die nooit meer een lockdown, of andere door de staat opgelegde coronamaatregelen wil in Nederland. De studente bestuurskunde en criminologie is al enige tijd werkzaam als beleidsmedewerker op de fractie in de Tweede Kamer. Jong BVNL zet zich in voor betaalbaar wonen, goed en uitdagend onderwijs, ambitie en ondernemerschap en vrijheid van meningsuiting. “Wij komen in verzet tegen de intolerantie van het oprukkende woke-isme op scholen, op universiteiten, bij de overheid en in het bedrijfsleven.”

Jong BVNL is voor enthousiaste, ambitieuze, liberale jongeren, die zich willen inspannen om Nederland weer op te bouwen. Iedereen van 14 tot en met 28 jaar kan lid worden van Jong BVNL. Wij bieden allerlei activiteiten aan waarbij je in gesprek kunt gaan met gelijkgestemden, interessante sprekers en BVNL-politici. En natuurlijk is het ook nog gezellig. Start ook jouw politieke toekomst bij Jong BVNL. In het Belang Van Nederland.

Lid worden van Jong BVNL kan hier.

Ben jij al lid van BVNL?

Door lid te worden van BVNL profiteer jij van allerlei voordelen.